miercuri, 3 iunie 2015

Final de mai pe Varlaam

Sperand sa mai prind crapii inca burtosi pana sa apuce sa isi depuna icrele, am mers la o partida fulger de 3 zile pe Lacul Varlaam, standul A7. Din pacate datorita temperaturilor ridicate cam toti crapii au intrat in bataie si au depus icrele.




Standul A7 este un stand consacrat pentru media de pesti mari dar destul de dificil si cu toane. Astazi poti sa prinzi foarte bine, maine si poimaine pestele sa nu raspunda, drept pentru care il consider un loc gen 6 din 49 si folosirea nadei de calitate joaca un rol foarte important.
Frumusetea locului este ca atunci cand prinzi pestele pe vad, ai toate sansele sa faci o partida memorabila cu pesti peste 20+ si asta o spun din experienta anului trecut.Anul acesta a venit si cu schimbari multe ca potential al standurilor, daca anul trecut celel mai ravnite si productive locuri erau A7 si A6, anul acesta au punctat mai bine standuri ca A4, A2-3, A8 si A11.
Am folosit ca nada boilesuri tari de 16 mm CPK Next si Stinky Fish si am nadit cu boilesuri spalate tinute la hidratat.Montura folosita aa fost un sandwich de jumatati de boilesuri de 16 mm si un pop-up de 14 mm CPK Cranberry.









Chiar daca nu a fost o partida cu capturi capitale, notabil este ca pestii au raspuns intr-un numar destul de mare, 7, pentru profilul unui astfel de lac si intr-o perioaada atat de scurta.

                                                                             17 kg

                                                                                13 kg
                                                                                 15.5 kg
                                                                            14 kg
                                                                              13 kg
                                                                              13 kg

                                                                         12 kg



Pana data viitoare va doresc fire intinse si nu uitati, CPK Pesti nu povesti !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu